Udskiftning af harddiske

Kan din computer ikke starte eller slukker den umotiveret, så kan det være at din harddisk er defekt. Et andet tegn, er hvis den støjer eller kommer med en “klik” lyd.

Det er nemt for PC-KLINIK at kontrollere om en harddisk er defekt eller har en fejl. Vi starter med at scanne harddisken igennem for fejl, og herefter får vi en rapport på diskens tilstand. I de fleste tilfælde kan vi nå at opdage fejl på harddisken inden den går helt i stykker.

Det er ofte til stor hjælp for kunderne at de kan nå at opdage skaden på disken inden den går helt i stykker, da de dermed kan nå at tage backup af billeder og anden vigtig data.

Det tager ofte ikke lang tid at skifte en harddisk og efterfølgende installere Windows system på PC’en igen. Vores reparationstid ligger på ca. 1-2 dage. Ved udskiftning af harddisk anbefales det, at du skifter til den nye type harddisk, Solid State (SSD) da disken er omkring dobbelt så hurtige som de traditionelle harddiske. Prisen på en Solid State (SSD) er lidt højere, men er alle pengene værd.

Ved udskiftning af harddisken, tilbydes det også at hjælpe dig med backup af din data. Dermed mister du ikke vigtig data som billeder, musik og andre filer. Endvidere kan hjælper vi dig med at opsætte dit system og programmer på computeren så det fungerer som før.

Ofte Stillede Spørgsmål

Risikere jeg at miste data når harddisken skal skiftes?

Er harddisken defekt, kan det have en betydning for din data. Det er i de fleste tilfælde muligt at lave en genskabelse af data fra en defekt harddisk.

Skal jeg selv installere Windows og programmer?

Hos PC-KLINIK kan vi sagtens hjælpe dig med at installer Windows, drivere og programmer så din PC fungerer som før.

Hvad koster det at få stikket skiftet en harddisk?

Vores priser ligger fra kr. 800,-. Prisen afhænger af størrelsen på din harddisk og hvilken typen af harddisk din PC har.

Vi vil anbefale at du vælger en af de nye og lidt mere dyrere Solid State harddiske, da ydelsen og kvaliteten er markant bedre end de traditionelle harddiske.

Kan i skifte harddisken til en SSD harddisk?

Det kan vi sagtens. De fleste målinger viser at PC’er med en SSD disk er mindst dobbelt så hurtige som samme PC med en traditionel harddisk. Det er typisk i opstarten, eksekvering af programmer og ved at arbejde med tunge filer at SSD disken viser fordelene.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests