WiFi- og netværkshjælp

For rigtig mange er adgang til internettet utrolig vigtig og man går nærmest i panik hvis det ikke fungerer. Der er næsten ikke den ting man ikke gør over nettet og man føler sig helt hjælpeløs når man ikke kan komme på. Uanset om det er hjemme eller på arbejde. Det ordner vi her hos PC Klinik.

PC Klinik hjælper dig med at få et optimalt fungerende netværk, både hvad angår stabilitet og hastighed. Kan du ikke komme på nettet, er det første du skal gøre dog lige at kontakte din bredbåndsudbyder og kontrollere at fejlen ikke ligger hos dem.

Vi er højt kvalificerede til at opsætte, fejlsøge og supportere netværk, både trådløse og kablede netværk, både hjemme og på arbejdspladsen.

Man ved næsten altid når ens Wifi ikke fungere som man gerne vil have det. Måske er forbindelsen for langsom, måske er den ustabil, måske er der udfald, computeren skal hele tiden genstartes og der behøver ikke engang at være et mønster i hvornår tingene sker. Men du er i hvert fald utilfreds med din netforbindelse og din bredbåndsudbyder siger at de ikke kan hjælpe med mere. Der kan være mange årsager til at ens Wifi ikke fungerer optimalt. Routeren kan være for gammel, ikke opdateret, placeret forkert eller der er måske anden teknik i hjemmet der driller Wifi’en.

Her er nogle af de ting PC Klinik kan:

 • opsætning af router
 • mesh Wifi
 • opsætning af NAS server (netværksharddisk)
 • problemløsning ved f.eks. langsomt Wifi
 • og meget mere…..

Du behøver aldrig selv at stå med problemet. Du kontakter blot PC Klinik og så hjælper vi.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests