Webhosting og Webdesign

I dag kan du ikke have en forretning/virksomhed uden også at have en hjemmeside. Uanset om din virksomhed omsætter for meget eller mega meget, er en hjemmeside ofte altafgørende.

PC Klinik sørger for at din hjemmeside er flot og brugervenligt designet, så kunderne har nemt ved at overskue hjemmesiden og foretage køb og holde din virksomhed i gang. Kunderne klikker ikke videre til en anden hjemmeside fordi din er dårligt designet. Udover at PC Klinik sørger for en fantastisk designet hjemmeside, så sørger vi også for at den er billig. OG den fungerer på alle platforme. Så bliver det næsten ikke bedre.

PC Klinik lægger stor vægt på at din hjemmeside fungerer på både, PC, MAC, mobil eller tablet. Rigtig mange bruger efterhånden deres mobil lige så meget som deres computer, så det er vigtigt at jeres kunder kan komme ind på jeres hjemmeside på flere forskellige enheder, så de ikke finder et andet sted at handle.

Uanset hvad dit budget er, så kan PC Klinik finde en løsning.

En god hjemmeside er ikke kun flot og brugervenligt design. Måske skal der være mulighed for at chatte, booke tider eller andre ting, der kan gøre hjemmesiden endnu bedre. Det hjælper PC Klinik selvfølgelig med. Vi kan også mange andre ting, f.eks.:

 • overflytning af hjemmesider til WordPress (et Content Management System, CMS, som er meget nemt at arbejde med)
 • opsætning af Google Adwords
 • hjælp til online markedsføring i form af f.eks. optimering af søgemaskiner, så din hjemmeside kommer højere op på listen over søgeresultater
 • Google Analytics
 • forskellige systemer på hjemmeside som f.eks. cookie-widgets, chat- og booking-systemer

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests