Datagendannelse

Der er intet mere ærgerligt end at miste data, hvad enten det er feriefotos eller vigtige dokumenter. Alt er væk og uanset om det er harddisken der går ned, memorycard der går i stykker eller noget helt tredje, så er det katastrofalt. Meget af det mistede kan ikke erstattes. Og dog…..

PC Klinik kan redde filer og fotos og anden data uanset om det lå på en bærbar/stationær computer, MAC book, usb-stik, hukommelseskort, ekstern harddisk eller mobil. Normalt kan alt reddes og det er meget sjældent at det ikke er muligt at gendanne tabt data og slettede filer.

Hvor lang tid det så tager, er lidt forskelligt. Det kommer an på hvilken enhed der er problemet. Vi snakker alt fra et par timer til nogle dage. PC Klinik holder dig selvfølgelig orienteret om forløb og fremskridt.

Hvis det er din harddisk der er problemet så kan PC Klinik gendanne data på mange forskellige typer:

 • 2,5 tommer HDD
 • 3,5 tommer HDD
 • 2,5 tommer SSD
 • mSATA SSD
 • M.2 SSD
 • NVME PCIe M.2 SSD
 • SD kort
 • og meget andet…..

Ofte er der kun en chance for at få genskabt data med data recovery og det kræver tillid til den du vælger til opgaven. Det første PC Klinik gør er at undersøge harddiske og finder problemet og dernæst den løsning der passer bedst, afhængig af hvilket lagringsmedie der er brugt. HDD, SDD eller andet. Der skal også tages hensyn til lagringskapacitet, filtype, operativsystem mv.

Du kan teoretisk set godt selv redde dine date, men PC Klinik frarådet det ganske bestemt, for du har kun en chance. Medmindre du er uddannet til det eller har specialiseret dig indenfor området, anbefaler PC Klinik at du kommer til os. Sluk for din computer, pil evt batteriet ud og aflever den trygt hos os. Kom også gerne med harddisk, memorycard, SD-kort eller andet lagringsmedie.

PC Klinik ligger centralt i København, Falkoner Alle på Frederiksberg (i nærheden af Frederiksberg Centret), men det er måske ikke muligt for dig at komme forbi. Så kontakter du os blot og vi har mulighed for at enten hjælpe dig over telefonen eller sende en tekniker hjem til dig.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests