IT-Fjernsupport

Kan du ikke afse tid til et besøg eller synes du der er for langt, hjælper PC Klinik også via fjernsupport. Det vil sige at du giver os adgang til din computer uden at vi står ved siden af den, så vi kan se hvad der er galt og selvfølgelig også løse problemet. Vi kan installerer programmer, slette filer og hvad der ellers måtte være fra en computer hos PC Klinik. Du kan selvfølgelig se hvad der sker på din skærm. Vi gør intet uden din tilladelse.

At bruge fjernsupport kan måske virke lidt grænseoverskridende, fordi du giver os adgang til din computer, men du kan følge med i alt vi gør og det er måske lettere at bruge fjernsupporten fremfor at komme ind til os.

Fjernsupport vil i al sin enkelhed sige at du blot ringer til PC Klinik, og fortæller hvad der er galt med computeren. Så finder vi ud af om det kan løses via fjernsupport eller om du er nødt til at komme ind til os. Hvis vi kan gøre det via fjernsupport, skal du installere et lille program på din computer og via det program overtager vi kontrollen med din computer. Husk at du, forudsat at du selvfølgelig sidder foran din skærm, kan følge med i hvad vi foretager os og at du til enhver tid kan lukke for adgangen.

PC Klinik forklarer hvad vi gør undervejs og stil gerne spørgsmål, hvis vi ikke har forklaret det godt nok.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests