Antivirus

Vores nok største mareridt er computer virus og de altødelæggende følger den kan have med sig. I yderste konsekvens kan vores liv blive ødelagt. PC klinik fjerner al virus, malware, spyware mv og sørger for at du får et effektivt og ordentligt antivirus program, der beskytter dig i fremtiden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at få antivirus programmet installeret inden katastrofen sker. Hurtigt og nemt hos PC Klinik.

Der er mange mange antivirus programmer, nogle bedre end andre. Da vi har stor erfaring i at reparere computere af forskellige mærker og med forskellige problemer, har vi dermed også også fået bred erfaring i hvilket antivirus program der passer bedst til lige præcis din computer. Du undgår en følelse af falsk sikkerhed fordi du ved at PC Klinik har valgt det bedste til dig.

Der er mange grunde til at få antivirus på din computer, MAC og ikke at forglemme din mobil og du kender nok de fleste:

 • surf sikkert og uden bekymringer på nettet
 • suveræn beskyttelse og ajourførte opdateringer
 • stærk firewall, der beskytter mod malware og ubudne gæster
 • automatisk scanning for sårbarheder
 • forældrekontrol
 • og meget mere…..

Kig forbi inden problemet opstår.

PC Klinik ligger centralt i København, Falkoner Alle på Frederiksberg (i nærheden af Frederiksberg Centret), men det er måske ikke muligt for dig at komme forbi. Så kontakter du os blot og vi har mulighed for at enten hjælpe dig over telefonen eller sende en tekniker hjem til dig.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests