Anden IT-hjælp

Når nu ens computer eller ens super-smarte gadget i hjemmet ikke virker ordentlig, er tid ikke det man synes man har mest af. Man vil helst have den repareret før man indleverer den og helst inden da.

Hos PC Klinik finder vi fejlen og løser problemet hurtigt og effektivt. Vi kan løse mange problemer som IT-fjernsupport hvor vi midlertidigt tager kontrollen over din computer og finder en løsning, så du hurtigt kan komme videre med det du var i gang med.

PC Klinik optimerer din computer, sætter din e-mail op og retter evt problemer, og mange andre tekniske udfordringer. Vi hjælper dig også med din Chromecast, TV boks eller SmartHome.

PC Klinik er effektiv, alsidig og kompetent og finder altid en løsning på problemet, og det er uanset om du er virksomhed eller privatperson.

Og husk: PC Klinik ligger centralt i København, Falkoner Alle på Frederiksberg (i nærheden af Frederiksberg Centret), men det er måske ikke muligt for dig at komme forbi. Så kontakter du os blot og vi har mulighed for at enten hjælpe dig over telefonen eller sende en tekniker hjem til dig.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests