Computer Support

Er din PC blevet meget langsom eller fungerer systemet ikke? Her kan vi hjælpe dig med en geninstallation af dit styresystem uanset om det er til PC eller Mac. Vi tilbyder installationer, som ekspres serviceydelse hvilket betyder at din PC kan være klar allerede inden for få timer.

På alle PC’er er der installeret et styresystem. Det mest anvendte styresystem i 2017 er Microsoft seneste version Windows 10. Der findes flere andre systemer som Windows 7 og 8, og det andet mest anvendte system i verden er Apples OSX styresystem.

Du vil opleve en mere velfungerende PC efter geninstallation af dit styresystem.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der under en geninstallation vil alt data blive slettet fra harddisken. Derfor anbefaler vi at du enten selv laver en backup af den ønskede data inden en geninstallation eller får os til det.

Backup af filer og dokumenter

Der er flere måder hvorpå du kan sikrer data på din PC, altså en backup. Der er flere brugere der bruger en online tjeneste som eksempelvis Dropbox ellers kan du benytte en USB stik.

Efter en geninstallation af din PC kan du nemt og hurtigt overføre den gamle data til mapperne på den nye installation.

Installation af programmer

På en Windows PC er det IKKE muligt at tage backup af installerede programmer som eksempelvis Microsoft Office, Skype, Adobe Reader, Kaspersky, Java, Dropbox m.fl.

Derimod er det muligt på en Mac, at tage backup af hele opsætningen.

Vi vil hos PC-KLINIK hellere end gerne hjælpe dig med at installere dine programmer igen, hvis du ikke er sikker på hvordan dette skal gøres. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Installation af drivere

Til de mange PC følger der en driver CD/DVD med til computeren. Denne indeholder alle de driver eller filer der er nødvendige for at styre computerens netkort, skærmkort, tastaturfunktioner og evt. webcam. Har du ikke allerede adgang til drivers kan vi altid hjælpe dig med at få installeret de rigtige driver igen. Det er meget vigtigt at alle drivere er installeret korrekt, da det kan påvirke om PC’en fungere korrekt.

Genskabelse af slettet data

Har du glemt at tage backup af din data på din PC inden du lavede en geninstallation, så frygt ej. I de fleste tilfælde kan vi hjælpe med at genskabe din tabte data.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor er det vigtigt at lave backup?

Det er det, så du er sikker på ikke, at miste den data du har på din PC. Backup af dine data regelmæssigt vil hjælpe dig med at sikrer at dine minder.

Kan I installere mine programmer igen?

Ja vi kan sagtens installerer dine programmere igen. Der er visse programmer der kræver en kode eller anden form for licens, som du selv skal leverer til os.

Mit system kan ikke tænde, kan I stadig lave backup?

Ja i nogle tilfælde kan vi stadig hjælpe. Der er en chance for at din harddisks tilstand er god selvom din computer ikke er. Ofte kan vi fjerne din harddisk fra din computer og hermed tilgå data og filer. Hvis harddiskens tilstand ikke er så god skal man højest sandsynligt ud i en mere avancerede data genskabelses metode for at redde denne data.

Jeg har ikke mine drivere, kan I stadig hjælpe?

Ja, vi kan sagtens installere de seneste drivere så alle enheder i din computer virker, som de skal. Vi har de seneste drivere i butikken, hvilket betyder, at du ikke behøver at have din egen driver med i butikken.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests