Computer Optimering

Vi kan hjælpe dig, hvis din computer er blevet langsom og dermed øge ydeevnen. Ved en sådan optimering af PC kan vi fjerne ubrugelige programmer, og trimme filsystemet i Windows.

De fleste PC brugere oplever at deres computer vil blive langsomme under opstart og ved start af programmer. Der vil typisk ske 6 -12 måneder efter seneste geninstallation.

Det er ikke altid, at det kræver en totalt geninstallation af styresystemet for at PC’en kører optimalt igen. Problemerne kan ofte løses ved at lave en generel optimering af computerens ydeevne. Dermed slipper man for at tage backup af alle filer og man undgår endvidere at skulle geninstallere programmer og drivere igen, som kan tage flere timer.

Ved optimering af din PC, handler det om at få stoppet alle de unødvendige programmer og processor der starter op automatisk i Windows og som kører i baggrunden uden brugeren opdager det.

Programmer der kører i baggrunden, bruger unødig kapacitet og kraft, hvilket gør PC’en langsommere.

Det er kan være programmer der sjældent eller aldrig bliver brugt, og i de fleste tilfælde bør slettes. Nedenstående er eksempler på programmer der starter automatisk under Windows opstart:

 • Spotify
 • Skype
 • Garmin / TomTom updater
 • Print/Scanner programmer
 • Google Earth
 • TeamViewer
 • iTunes
 • Crapware

Mange PC producenter har til dårlig vane, at fylde computeren med alverdens ubrugelige software, også kaldet ”Crapware” som ufravigeligt er installeret på PC’en fra start.

Når vi optimerer din PC, fjerner vi alt crapware der ikke benyttes af dig. Derudover udfører vi en diskoprydning og diskfragmentering for at trimme harddiskens ydeevne.

Efter diskoprydning og fjernelse af diverse programmer er det altid en god idé at køre en, ”checkdisk” efterfulgt af ”diskfragmentering” ”Checkdisk” og ”diskfragmentering” sørger for at filerne på disken bliver lagt i den rigtige rækkefølge, så harddisken hurtigere kan indlæse de filer der skal bruge for at PC’en kører optimalt.

Microsoft Windows 7 og 8 har et indbygget diskfragmentering program.

Ofte Stillede Spørgsmål

Kan I optimere hastigheden på min Mac?

Ja vi kan sagtens optimere hastigheden på din Mac. Til det bør du se på muligheden i at få monteret en SSD harddisk, hvis ikke din Mac allerede har det.

Kan jeg selv løbende optimere på min PC?

Ja det er flere ting, som du løbende selv kan gøre for at optimere din PC. Vi anbefaler, at du sletter de ting du ikke bruger, rydder op i din data og fortager en diskfragmentering.

Jeg har optimeret min PC, men den er stadig meget langsom, hvad kan der være galt?

Såfremt din Pc er blevet optimeret, så kan der være andre muligheder. Det kan være virus eller malware, som man skal scanne1 efter. Endvidere kan der være problemer med din harddisk som gør at PC’en ikke fungerer optimalt og begynder at opfører sig langsomt. Har du en traditionel mekanisk harddisk i din PC, vil anbefaler vi at du overvejer at skifte den til en SSD harddisk som kører mere end dobbelt så hurtigt.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests