Backup & Data Recovery

Skulle uheldet være ude, hvor du har mistet alt dit data står vi klar til at hjælpe dig med at genskabe dit data. Vi kan være behjælpelige med genskabelse af data, hvis dataen er blevet slette eller harddisken i PC’en er blevet beskadiget.

Er din harddisk blevet beskadiget eller på anden form defekt, kan vi tilbyde dig at genskabe de ødelagte filer (Data recovery).

Der kan findes flere årsager til at harddisken i din PC går i stykker, som medfører, at du ikke kan læse dit data. Det kan eksempelvis skyldes at harddisken bliver for varm, som følge af for dårlig afkøling, samt overbelastning. En anden årsag kan være at computeren har fået et slag eller stød mens harddisken har kørt (typisk for bærbare computere) og dermed kan læsearmen, eller selve skiven være beskadiget. Endvidere kan der ske defekt på selve printet af harddisken.

Alt efter hvilken skade der er sket på harddisken er der flere muligheder for Data Recovery. Hos os tager vi harddisken ind til et tjek, så det muligt for os at skabe et overblik. For at genskabe data koster det Kr. 1.500,- inkl. moms at få data ud på en DVD eller ekstern harddisk. Denne proces kan tage alt fra nogle timer til flere dage.

Er harddisken defekt grundet et defekt printkort, så hjælper vi også til her.

Vi har et stort lager af nyere og ældre harddiske hvor printet fungerer. Derfor kan det være muligt at vi har et print der passer til din harddisk.

Er skaden så omfattende at det ikke er muligt for os at genskabe data, har vi mulighed for at sende computeren til Ibas som er vores nordiske partner. Ibas er en af Europas mest anerkendte virksomheder inden for genskabelse af data fra defekte harddiske.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilke typer data kan blive genskabt?

Hos PC-KLINIK er det muligt at genskabe alle typer filer.

Kan I genskabe password og beskyttede filer?

Ja. Det kræver blot at du kan huske og oplyser os om kodeordet.

Hvad skal I bruge for at genskabe mit data?

Teknisk skal vi kun bruge din fysiske harddisk eller “storage medie”. Såfremt at din harddiske sidder inde i PC’en, afmontere vi den for dig.

Hvor lang tid tager det at genskabe mine data?

Det kan være svært at forudsige. Da det afhænger af hvilken type enhed som fejler. Dette kan tage alt fra et par timer til flere dage. Benytter vi Data Recovery holder vi dig løbende orienteret om forløbet.

Hvordan får jeg mit data tilbage?

Du får din data tilbage, så snart vi har genskabt det igen, så du kan få det på en ekstern harddisk.

Tilmelding til nyhedsbrev

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests